Missie

STAAT. Bouwmanagement draagt 100% zorg voor uw maatschappelijk vastgoed.

Onze tweetaligheid is onze kracht: we spreken de taal van de bouw én van onze opdrachtgevers in de zorg, bij gemeentes, woningcorporaties en onderwijs. Hiermee hebben we een voorbeeldfunctie voor de markt.

Partner in bouwzaken

Doelen van opdrachtgevers maken we haalbaar door onze strakke controle op kwaliteit, budget en planning. We willen meer dan ‘uw vastgoedexpert’ in bouwzaken zijn. Als geen ander weten we waarover het gaat bij maatschappelijk vastgoed. We zijn thuis in alle aspecten, op grote en kleine schaal. Complete nieuw- en verbouwtrajecten en terreinontwikkeling, maar ook die haalbaarheidsstudie-met-spoed of een nieuwe gebouwentree.

Het beste resultaat

Ambitie, toewijding en toegankelijkheid: enkele van onze kernwaarden die we hanteren naar opdrachtgevers, adviseurs en naar elkaar. Als STAAT-medewerkers denken we van nature in professionele oplossingen en kansen. We nemen eigen verantwoordelijkheid en gaan, altijd op integere wijze, voor het beste resultaat.

Open oog en oor

STAAT. Bouwmanagement kent alle terreinen van het vakgebied en legt soms verrassende, maar altijd effectieve verbindingen. We staan voor het maatschappelijke doel van onze opdrachtgevers en zijn voortdurend op zoek naar authentieke samenwerking. Bij ons betekent dat: open, transparant en toegankelijk. Met oog en oor voor communicatie. Want hoe groot het gebouw ook is, het blijven altijd mensen die er samen voor zorgen.