Portiersloge

Verbouwing van de entreepartij en portiersloge van de TBS kliniek de Van der Hoeven Kliniek in Utrecht. STAAT. Bouwmanagement zorgde voor het bouwmanagement, directievoering en toezicht tijdens de uitvoering.

Terug naar projectoverzicht
  • Locatie:¬†Willem Dreeslaan 2, UTRECHT
  • Oplevering:¬†oktober 2014
  • Aantal m2:¬†220 m2

In opdracht van de Forensische Zorgspecialisten is de entreepartij en portiersloge van de Van der Hoeven kliniek volledig gerenoveerd. Door het plaatsen van onder andere meerdere veiligheidssluizen en de aanpassingen van de weerstandsklassen voldoet de portiersloge nu aan alle eisen van het Ministerie van Justitie.

STAAT. Bouwmanagement was in dit project verantwoordelijk voor het aansturen van het ontwerpteam, de communicatie met DJI en voor de  directievoering en toezicht in de uitvoering.